úterý, června 12, 2012

das Wiederverwertung..? + Mixgetränk.

*
Ok, Ich weiß das ist vielleicht etwas, war Ihr nicht gewartet habt - solcher Artikel.
Vielleicht bin ich die/der "Verrückte", aber ich interesse mich, wie unseren Land geht! Und wie kam ich dazu? Ganz einfach. Ich wollte mich ein Drink zu bereiten, und dazu brauchte ich eine Milchflasche.
*
Das Mixgetränk als - Malibu mit Milch. Hahahhh

Die Milchflasche war aber leider leer. Hehehhh.DD Unbestrittene Mehrheit wegwerfen das einfach in der Abfalleimer - und? Was - alles gemacht, oder..? Na ja, aber das ist doch ein Karton.
Ganz genau wie mit "Plastikgefäß" - ich weiß wirklich nicht, wie das auf deutsch heißt.DDD Besser lasse ich ein Beispiel - Um zu verstehen.DD         ↓↓↓↓↓↓↓↓
* Na.. zum Beispiel das.DDDDD
Wiederverwertet Ihr? 
 
• Das Glas, Das Papier, der Kunststoff (der Plast), der Kompost?
Wir selbstverständlich versuchen das beste, aber manchmal sind wir.. Sie!.DD viel zu faul. 
Und was mit IHR?.))

→ Pod perexem překlad do češtiny.DD ->
Dneska jsem moc líná já a to na překlad.DD Takže ho dodám později.;o))

4 komentáře:

  1. Chvála bohu za Google překladač. A to ještě nevím, jak moc inteligentně mi to přeložil x)))
    Recyklace... Ale tak ano, třídíme odpad, třídíme, ale někdy to je těžký, ale tak třídit by se mělo. Už jen vzhledem k tomu, jak už teď je planeta zavalena odpadky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *
      Jsem hrozně líná a proto ten překlad tu ještě není-ach jo!.DD Ale hlavní myšlenku ti to přeložilo dobře a ten samotný znak recyklace..hehehh.))
      Mě hrozně šokuje lennost lidí(na celém světě).Samozřejmě je to pohodlnější,rychlejší atd. to vyhodit do koše a pak..jede to na skládku,šak co!Ale že na těch skládkách si na tom pak budou hrát naše děti jako na nějakém "super" kopci..nebo se to dostane do půdy->potravin->jíme to->jsme nemocní! Tady to všechno začíná,ale..je to holt tak už.////

      Vymazat
  2. Máš pravdu - tohle je prostě šílený !!! Naštěstí už je v hodně zemích, že odpad se dává do třídiček, že tam jsou lidé, kteří ho roztřídí. je to šílená práce, kterou by nikdo nechtěl dělat, ale zaplať pánbu za ně. Nejen doktoři a politici jsou důležití. A jsme zase u něčeho jiného, já totiž nesnesu, když někdo opovrhuje prací někoho jiného, že je podřadná. Žádná práce není podřadná a třeba zrovna ti popeláři vykonávají lidstvu velikou službu*** jsem se nějak rozjela x)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *
      Wau, ty válíš!.)) Popeláře nikdo nechce dělat,jen kvůli "ostudě",kterou si myslí,že mají.Ale mají celkem dobré platy.))Jinak s tebou souhlasím a klidně se rozjížděj!Mám ráda lidi se sílou slova!.))

      Vymazat